Bloembollenbedrijf Melanick

Workshops

Yvonne Vos geeft zelf ook workshops “Bollenmand Vullen” op het bedrijf in Smilde. U krijgt dan niet alleen een goede indruk van de omvang van het bedrijf, maar daarnaast vertelt Yvonne u persoonlijk de historie van Melanick. De ups, maar ook zeker de downs.

U zult er versteld van staan wat er allemaal gebeurd is in de ruim 30 jaar dat Melanick bestaat. We zullen u wat vertellen over tulpen en de bloemen die in de bollenmand zitten en u zult deze zelf in elkaar zetten; dan krijgt u nog “groene” vingers ook. Na de workshop gaat u naar huis met een prachtige gevulde bloemenmand met voorjaarbloeiers. Dit is leuk om te doen met uw bedrijf, met uw vrienden/vriendinnenclub, sportclub of samen met vriend of vriendin.

De workshops gaan weer van start waarbij u, onder het genot van koffie/thee en iets lekkers, zelf een bollenmand met diverse voorjaarsbloeiers naar keuze kunt samenstellen. Hierbij maken we gebruik van verschillende lagen met bollen (etagebeplanting).

Voor de komende workshops van dit jaar hebben we twee opties, namelijk:
Mand L (afm. D 42 H 31 cm) +/- 100 voorjaarsbloeiers voor € 40,-
Mand XL (afm. D 45 H 35 cm) +/- 120 voorjaarsbloeiers voor € 45,-

Tot nu toe hebben we de volgende data beschikbaar voor de workshop:

Maandagavond 30/10 van 19:00 tot 21:00 uur

Woensdagavond 01/11 van 19:00 tot 21:00 uur

Woensdagochtend 08/11 van 09:30 tot 11:30 uur

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of door middel van een e-mail naar aanmelden@melanick.nl. Geef hierin aan op welke dag u wenst te komen en eventueel met hoeveel personen.
Mocht je met een groep een workshop willen volgen dan kan er in overleg een datum worden gepland.

U kunt er ook voor kiezen om een kant-en-klare bollenmand bij ons te bestellen. Mail hiervoor naar bestellingen@melanick.nl.

We zien u graag tijdens de workshops en wensen u hiermee alvast een vrolijk bloeiend voorjaar toe!