Bloembollenbedrijf Melanick

Workshops

Sinds kort geeft Yvonne Vos zelf ook workshops “Bollenmand Vullen” op het bedrijf in Smilde. U krijgt dan niet alleen een goede indruk van de omvang van het bedrijf, maar daarnaast vertelt Yvonne u persoonlijk de historie van Melanick. De ups, maar ook zeker de downs.

U zult er versteld van staan wat er allemaal gebeurd is in de 30 jaar dat Melanick bestaat. We zullen u wat vertellen over tulpen en de bloemen die in de bollenmand zitten en u zult deze zelf in elkaar zetten; dan krijgt u nog “groene” vingers ook. Na de workshop gaat u naar huis met een prachtige gevulde bloemenmand met voorjaarbloeiers. Dit is leuk om te doen met uw bedrijf, met uw vrienden/vriendinnenclub, sportclub of samen met vriend of vriendin.

De workshops gaan weer van start waarbij u, onder het genot van koffie/thee en iets lekkers, zelf een bollenmand met diverse voorjaarsbloeiers naar keuze kunt samenstellen. Hierbij maken we gebruik van verschillende lagen met bollen (etagebeplanting).

Voor de komende workshops van dit jaar hebben we twee opties, namelijk:
Mand L (afm. D 42 H 31 cm) +/- 100 voorjaarsbloeiers voor € 40,-
Mand XL (afm. D 45 H 35 cm) +/- 120 voorjaarsbloeiers voor € 45,-

Tot nu toe hebben we de volgende data beschikbaar voor de workshop:

Dinsdagochtend       25/10 van 9.30-11.30 uur

Donderdagochtend  27/10 van 9.30-11.30 uur

Woensdagochtend     2/11 van 9.30-11.30 uur.

In overleg kan er nog op een avond een workshop worden gepland.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier of door middel van een e-mail naar aanmelden@melanick.nl. Geef hierin aan op welke dag u wenst te komen en eventueel met hoeveel personen.

U kunt er ook voor kiezen om een kant-en-klare bollenmand bij ons te bestellen. Mail hiervoor naar bestellingen@melanick.nl.

 

We zien u graag tijdens de workshops of bij de automaat in Smilde en wensen u hiermee alvast een vrolijk bloeiend voorjaar toe!